Tehnički kutak > Garaža
Peugeot SF1
zvonkec92:
sve je dogovoreno ode sutra pezo kod marjanovica. ma stari sere 6 dvokotaca i kvad kao previse tog ima bla bla, reko dobro rjesicemo i to pezo ode josipu, par vozila kod susjeda a kvad ce van kisu i svi sretni i zadovoljni..
NoName_ZG:
--- Citat: zvonkec92 - 11 Veljača, 2016, 21:13:16 ---sve je dogovoreno ode sutra pezo kod marjanovica. ma stari sere 6 dvokotaca i kvad kao previse tog ima bla bla, reko dobro rjesicemo i to pezo ode josipu, par vozila kod susjeda a kvad ce van kisu i svi sretni i zadovoljni..
--- Kraj citata ---
Ne znam kako ti u tom raspletu situacije ispadnes zadovoljan? :icon_biggrin:
avr freak:
to i mene zanima, mora da su dobri čevapi tokom godine :zubo:
balki:
Zvonkec nemoj poklanjat stvari jer rusis sustav vrijednosti na trznici :dontknow:
Salim se naravno
Kad te sljedeci put primi takvo raspolozenje prespavaj i pricekaj da te prodje :old:
zvonkec92:
nema veze, pezo je najkrace u garazi i najmanje mi ga je zao.. jucer sam zbrajao sve kaj je ulozeno u njega, ispada oko 3000kn... slozen je i predobro i kvalitetno al jbg tak je kak je nek ide dalje da ocistim garazu, bit ce jos toga na ponudi samo dok preberem cega mi je najmanje zao. lakse mi poklonit neg prodavat, da sam ga davo za 100€ niko ga nebi ni pogledo jer je odma sumnjiv kad je takva cijena. nisam imo zivaca bilo je hitno to maknut iz garaze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju