Tehnički kutak > Garaža

Peugeot SF1

<< < (11/18) > >>

zvonkec92:
čeka te vani na dvorištu, zovi samo kad si blizu, ak možeš dođi prije 5 da rješimo i prenos odma

JosipMarijanovic:

--- Citat: zvonkec92 - 11 Veljača, 2016, 19:59:32 ---čeka te vani na dvorištu, zovi samo kad si blizu, ak možeš dođi prije 5 da rješimo i prenos odma

--- Kraj citata ---

Oko 16h sam kod tebe.  Koliko sam duzan za prijenos?

zvonkec92:

--- Citat: JosipMarijanovic - 11 Veljača, 2016, 20:01:37 ---
--- Citat: zvonkec92 - 11 Veljača, 2016, 19:59:32 ---čeka te vani na dvorištu, zovi samo kad si blizu, ak možeš dođi prije 5 da rješimo i prenos odma

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
5 banki je prenos i vozi.. dobiš sve kak je i u temi tu, doppler vario, malossi remen, novo motorforce racing kvačilo, bla bla brdo toga je novo znaš i sam..

JosipMarijanovic:

--- Citat: zvonkec92 - 11 Veljača, 2016, 20:03:25 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 11 Veljača, 2016, 20:01:37 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
5 banki je prenos i vozi.. dobiš sve kak je i u temi tu, doppler vario, malossi remen, novo motorforce racing kvačilo, bla bla brdo toga je novo znaš i sam..

--- Kraj citata ---

Poslije idemo popiti nekaj ;)

Macak sf:
Zvonkec mislim da bi prednost trebali imati pezola fanavi a imam i dovoljno mjesta u garazi za njega i ponudit cu ti bolju klopu i cugu nego kolega  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju