Tehnički kutak > Garaža
Peugeot SF1
SF2 Freak:
Temelji dobri a nema nosača za spuh :toothy9: :toothy9: FUŠERAJ
SF2 Freak:
Kupi onda OR Dopler vario i stavi serijski remen , cuo sam da onda remen ide do kraja ipak veći je variomat.
Kada to napraviš e onda ti postaješ moj uzor.
Corector:
Suhi kaj si ti vidoviti milan? Ja to nisam vidio, ali ako logički zaključim značenje SF1 onda je to Samo Fali 1, nosač? Al to je bolje nego SF2 :toothy9:
SF2 Freak:
I ni jedno ne vozi :rofll:
Piše ti sve na slici što je dogovor bio.
SF2 Freak:
Znaš i sam dogovor , opet lažeš. Kao da ti slike nisu dosta mogu ti cijeli razgovor zakeljiti preko 5 stranica.
Tvrdoglaviju osobu nisam upoznao... Kažeš ti kemijaš , jebeno si karb naštelao na svim 2T skuterima (niti jedan ne vozi i svi su cvikali ili će cvikati osim peže jer on nemre cvikat) , prijenos kemija 2 GODINE na relyu pa već i vrapci bi naštelali skuter , tvoje ugrađivanje lagera i semeringa i vađenje istih bez komentara.
Pa ti kemijaj i cvikaj svakih 200m , ponudim ti se da složim karb za MF70 ale ne tvoj ego ti to nemre dopustiti. Rađe si sve bacio u kantu i prodo neg da ti ga naštelam jer očito nemreš podnjeti da je netko bolji od tebe u nećemu.
Kaj se tiće tvog OR varijomata. Zamisli si ovako ima 2L vode u boci od 2,5L zapremnine. I ti želiš da boca bude puna i što tebi tvoj mozak nalaže ... Kupi karnister od 5L zapremnine i u njega natoči 2L vode i pričaj ekipi kak imaš pun karnister.
Baš me interesiraju mišljenja ostalih na tvoj OR varijomat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju