Tehnički kutak > Garaža
Peugeot SF1
ivano_007:
Ljubo gumica :laughing6: :laughing9: :laughing11: :toothy12:
anabellas:
Razvoj teme je pezu ucinio totalno nebitnim ;D
Sent from my D6603 using Tapatalk
JosipMarijanovic:
decki, dajte malo lakse.
tak i tak slazete te propuhe od pezoli kaj s mjesta neidu bez nekih gej guzenja po sjedalu. da tak zakocite naglo ovaj iza bi vas silovao prednjim kotacem.
Corector:
Koliko raste krajnja brzina kad se digne remen do vrha?
SF2 Freak:
--- Citat: zvonkec92 - 07 Listopad, 2015, 21:15:42 ---
--- Citat: SF2 Freak - 07 Listopad, 2015, 11:14:11 ---Ja se vozim a ti serafis. Jel ti i jedan cvajo van ulice izasao. Nije jer pojma nemas. Kad si to priznas lakse ces zivjeti. Hah pezo nejde, a kolko km na grbaci ima ... Vise neg svi tvoji linezo zajednoo i prikolice s otpada.
Ja se vozim pitaj decke iz Ri tko je bio a tko nije bio tamo jer nije znal karb nastelat... Mogu jos dosta prumjera baciti
--- Kraj citata ---
da se vratim na ovo.. kad voliš tolko putovati i hvaliti se daj nas malo podjseti kak ti je bilo na pagu i kak ti je ko fol neko pokušo ukrast skuter, jadna pežola krepala pa te mislav s prikolicom vozio za ZG a ti prodavo maglu ovdje kak je svemočni ultra super kvalitetni pežo pouzdan za daljnja putovanja.... suhi puno kenjaš govana od posnog sira i čokolade .. po mog cvikavog rallya nikad nije trebalo prikolicom dolazit, kad smo u VT išli i kad je cviko upalim ga i vozi dalje. došo sam u vt i vratio se nazad. nije trebalo prikolice a jadnom peži je puko super ultra kvalitetni auspuh od 2800kn
danas si se više puta posro sam po sebi i dalje se ideš svađat i prepirat...
--- Kraj citata ---
Smećaru odi po govnima kopati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju