Tehnički kutak > Garaža
Peugeot SF1
SF2 Freak:
Kupio na otpadu za cenera , ako si pravi frajer i imaš tolko ponosa aj izvadi moje karike baci ih u smeće i odi kupit nove. Nećeš valjda imati moje djelove. Ajde frajeru
anabellas:
Aj ak si frajer operi regler iznutra ;D
Sent from my D6603 using Tapatalk
Corector:
Matija97:
--- Citat: zvonkec92 - 07 Listopad, 2015, 00:22:08 ---kaj platiš mi onda ili ne? ja ti kažem da ću ga nagurat da ide a ti ne vjeruješ.. suhy suhy di si ti bio kad sam ja takve stvari radio na batini također sa serijskim remenom :P nemoj bit matija97 i živit samo od teorije.. ja sam na svojim vozilima doma napravio i isprobao više kemije neg kaj buš ti u životu vidio..
suhy OR remen je obavezan kad idu i OR polutke, kad je samo OR vario i serijske polutke na variu se da i serijski remen nagurat na vrh.. kaj misliš velike razlike OR je veći 5mm i ti si zabrio da se sa serijskim remenom to neda izvuč. hahahhahahahah
--- Kraj citata ---
Ja sam mislio da smo zavrsili s tim..Da ti odma kazem da se necu dalje raspravljat al imam potrebu pitat zasto se ponasas ko klinac od 15 godina?!Ajde mi molim te objasni sta sam ti napravio da siris lazi?sta te presaltalo u glavi?Vidim nisam jedina osoba koja ti se "zamjerila",ocito.Ako mi nesto zelis rec,reci ko covjek u 4 oka ili barem preko mobitela a ne preko jebenog foruma ili facebook-a :icon_thumright: Bio si normalan prije,pomogo si mi par puta i zahvalan sam na tome al poslije onoga prije par tjedana za mene si smrad i takve osobe ne podnosim :icon_thumright:
Matija97:
Mislim da sam dovoljno pokazao postavljanjem onih slika inboxa u onu temu :icon_thumright: tamo se vidlo ko je nedokazan :icon_salut: :icon_salut: cao principesaaaaaa :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju