Ostalo > Razne offtopic teme :)
brat na duznosti :/
eladio:
..hm..
bas me interesira ima li ginekologa ovdje :toothy6:
1VAN:
ha dobar sam i toj struci..šta te zanima?? :icon_biggrin:
Lovre:
--- Citat: 1VAN - 20 Lipanj, 2006, 13:57:47 ---i ja sam medicinar...al fizioterapeut :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
hehe evo ja završia medicinsku,sad se mislin upisat na višu za fizioterapeuta.imaš kakve savjete :help:
btw. možda i nije medicinski tehničar možda je vojnik(tj.odrađuje civilnu vojsku) ili neki doktor,jer su med. tehničari rijetko u bijelom :icon_scratch: ;D
wyeshtitza:
--- Citat: Lovre - 20 Lipanj, 2006, 15:52:53 ---
--- Citat: 1VAN - 20 Lipanj, 2006, 13:57:47 ---i ja sam medicinar...al fizioterapeut :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
hehe evo ja završia medicinsku,sad se mislin upisat na višu za fizioterapeuta.imaš kakve savjete :help:
btw. možda i nije medicinski tehničar možda je vojnik(tj.odrađuje civilnu vojsku) ili neki doktor,jer su med. tehničari rijetko u bijelom :icon_scratch: ;D
--- Kraj citata ---
frajer je med. brat... ziher :)
1VAN:
--- Citat: Lovre - 20 Lipanj, 2006, 15:52:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
gle kad završiš višu plača ti je veča kojih 400kn samo.... :confused5:.....al imaš veči ranking....iako češ radit sve kao i drugi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju