Ostalo > Razne offtopic teme :)

brat na duznosti :/

<< < (2/5) > >>

eladio:
..hm..

bas me interesira ima li ginekologa ovdje  :toothy6:

1VAN:
ha dobar sam i toj struci..šta te zanima?? :icon_biggrin:

Lovre:

--- Citat: 1VAN - 20 Lipanj, 2006, 13:57:47 ---i ja sam medicinar...al fizioterapeut :toothy10: :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

hehe evo ja završia medicinsku,sad se mislin upisat na višu za fizioterapeuta.imaš kakve savjete :help:

btw. možda i nije medicinski tehničar možda je vojnik(tj.odrađuje civilnu vojsku) ili neki doktor,jer su med. tehničari rijetko u bijelom :icon_scratch: ;D

wyeshtitza:

--- Citat: Lovre - 20 Lipanj, 2006, 15:52:53 ---
--- Citat: 1VAN - 20 Lipanj, 2006, 13:57:47 ---i ja sam medicinar...al fizioterapeut :toothy10: :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

hehe evo ja završia medicinsku,sad se mislin upisat na višu za fizioterapeuta.imaš kakve savjete :help:

btw. možda i nije medicinski tehničar možda je vojnik(tj.odrađuje civilnu vojsku) ili neki doktor,jer su med. tehničari rijetko u bijelom :icon_scratch: ;D

--- Kraj citata ---

frajer je med. brat... ziher :)

1VAN:

--- Citat: Lovre - 20 Lipanj, 2006, 15:52:53 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

gle kad završiš višu plača ti je veča kojih 400kn samo.... :confused5:.....al imaš veči ranking....iako češ radit sve kao i drugi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju