Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna - drobi?

<< < (2/5) > >>

2TDottore:
one imaju centrifugalni kuplung koji radi na drugacijem principu nego ovaj na skuterima i  koji se na svima cuje dok su hladne.

animatrix:
a meni kad se ugrije onda pocne... barem tako mislim.. nis, sutra idem na reklamaciju pa nek se oni zezaju s tim... najgore mi je sto se necu moc voziti ovo malo sto mi je ostalo prije faxa  :sad1:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 23:49:19 ---one imaju centrifugalni kuplung koji radi na drugacijem principu nego ovaj na skuterima i  koji se na svima cuje dok su hladne.

--- Kraj citata ---

A kakav kuplung molim te lijepo ima skuter nego centrifugalni?

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 09:17:47 ---
--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 23:49:19 ---one imaju centrifugalni kuplung koji radi na drugacijem principu nego ovaj na skuterima i  koji se na svima cuje dok su hladne.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

jesi ti raskopo kad kuplung od flakserice.ak jesi onda bi trebao znat da to nema veze sa skuterovim kuplungom

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 09:20:39 ---
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 09:17:47 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

jesi ti raskopo kad kuplung od flakserice.ak jesi onda bi trebao znat da to nema veze sa skuterovim kuplungom

--- Kraj citata ---

Naravno da nisu isti ali skuter ima centrifugalni kuplung s koje god strane ga okreneš.  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju