Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna - drobi?
2TDottore:
one imaju centrifugalni kuplung koji radi na drugacijem principu nego ovaj na skuterima i koji se na svima cuje dok su hladne.
animatrix:
a meni kad se ugrije onda pocne... barem tako mislim.. nis, sutra idem na reklamaciju pa nek se oni zezaju s tim... najgore mi je sto se necu moc voziti ovo malo sto mi je ostalo prije faxa :sad1:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 23:49:19 ---one imaju centrifugalni kuplung koji radi na drugacijem principu nego ovaj na skuterima i koji se na svima cuje dok su hladne.
--- Kraj citata ---
A kakav kuplung molim te lijepo ima skuter nego centrifugalni?
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 09:17:47 ---
--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 23:49:19 ---one imaju centrifugalni kuplung koji radi na drugacijem principu nego ovaj na skuterima i koji se na svima cuje dok su hladne.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jesi ti raskopo kad kuplung od flakserice.ak jesi onda bi trebao znat da to nema veze sa skuterovim kuplungom
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 09:20:39 ---
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 09:17:47 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jesi ti raskopo kad kuplung od flakserice.ak jesi onda bi trebao znat da to nema veze sa skuterovim kuplungom
--- Kraj citata ---
Naravno da nisu isti ali skuter ima centrifugalni kuplung s koje god strane ga okreneš. :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju