Ostalo > Razne offtopic teme :)

KACIGE

<< < (6/6)

eladio:
to je stvar aerodinamike ..kao i nacina koristenja.. jet kaciga je po meni super kao sekundarna kaciga za po kvartu , do ducana, pogotovo po ljeti naravno  :hello:

nisu jet kacige ono najbolje, ali imaju svoje kupce, a na kraju krajeva, bolje imati (makar jet) kacigu na glavi nego nemati nista :icon_biggrin:

vladoe46:
Svak ima svoje pravo sta ce stavit na glavu,u Dalmaciji je liti +40 i tko ce po gradu i na kratke relacije stavljat zatvorenu kacigu normalno ako ides u dir od 100km da je pametnije stavit dobru integralnu kacigu!Ono zasto sam pokrenio ovu temu je da cujem koja je Jet kaciga Best Buy trenutno i iskustva ljudi koji je imaju?

stipee:
Probaj s Nitro kacigom
Lagana i ne kuva se glava unutra po vrucini kad sunce upece, a kaciga nije neka jeftina igracka.

Patr1k747:
Trenutno imam full face , ali mislim ju prodati i uzeti Flip-Up kacigu iskljucivo iz razloga sto mi full face nije kompaktna i jednostavna , ne stane pod sic , problem mi ju je skidati s glave (kosa cupa ) ponekad se oce i otac ili majka provozati i tako .

Kakva su iskustva s Flip-Up kacigama ? da li je to bar priblizno kao sto je zamisljeno kao full face , ali se moze zdici i dio ispred brade ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju