Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (114/118) > >>

MarinM:
Kako sam dosao tako sam otisao nista mu nije falilo,osim sta ispadaju vide na sve strane al dobro je to...Trebaju ljudi vidit kakav je sad haha

Speedhunter:
Slabo ti to slikas i sheras.

Uglavnom motor ima par minornih ogrebotina na plastikama, deklo je porusano malo, plastika na deklu je sredjena vec, airboks je nabavljen drugi i sredjen na novo, plastike su se otvorile po rubovima kod nogu i to je povareno(bome sam se naj#bo) i trenutno se vozim na serijala topu dok serdjo ne dodje iz remonta, sa serijalom ide slabije ako koga interesira i na karbu i na ie. Boli me ona stvar sta neko misli home made bla bla, a bas serijala spuh je jedna padela od 10 kila

Speedhunter:

Ic ce od nexusa pumpica za zadnju kocnicu jer runnerova pumpica je grob

Speedhunter:
Nabavljen kratki sic i stari rukohvat. Rukohvat i plastikicu sam vec pripremio za spric kit. Jako slabo radim na skuteru jer se samo bozim i badim mu mast, a obo su pripreme za zimu. Vec je dogovoreno farbanje i ic ce u totalno drugu boju

ante046:
Odlican runner i projekt, najvise mi se dopalo kako si fino sredio struju i kako je sve lijepo poslozeno i koliko vidim po slici dobro battlaxice trosis haha ja sam nekidan uzeo iste i drze mi savrseno koliko si dosad prosao km sa njima?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju