Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
steeef:
nisi me skuzil,u postocima je to oko 10% razlike,pa i razlika mora bit vidjiva..na sve to utjecu gubici kroz prijenos,tezina itd..
realno je mjerit tak da stanu 2 ista skutera i slicna vozaca po kilazi.
ak je razlika 50 kila ,to nije ni priblizno usporedivo da se more rec kak je 300 puno jaci nego 250.
anabellas:
--- Citat: steeef - 01 Studeni, 2015, 14:49:56 ---nisi me skuzil,u postocima je to oko 10% razlike,pa i razlika mora bit vidjiva..na sve to utjecu gubici kroz prijenos,tezina itd..
realno je mjerit tak da stanu 2 ista skutera i slicna vozaca po kilazi.
ak je razlika 50 kila ,to nije ni priblizno usporedivo da se more rec kak je 300 puno jaci nego 250.
--- Kraj citata ---
a to stoji da , kad sam iso kupovat skuter sam u istom danu iso isprobat jedno 3-4 250-tke , i sportcity cube 300.
bio sam zagrijan za sportcity 250 , al 300 mi je izmamio osmjeh na licu kad je starto ;D
jucer na meetu bio decko sa gp1 250 s variom , otiso je prije neg smo mogli usporedit , steta :sad1:
firkefica:
ali 250 karb
Speedhunter:
Dobro je to da je rezervar od pehd plastike koja se vari bez problema samo to treba dobro napravit, a imam covjeka koji odlucno vari plastike. A vidim da je ovo vrhunski odradjeno. Dobrog majstora imas
Sent from my iPhone using Tapatalk
steeef:
vecinom svi rezervari su od PP tj polipropilena..da,radil mi je vec 3 rezervara za te pumpe i sve je odlicno napravljeno..tim se i bave,rade i rezervare za brodice i koje kakve cijevi i tuljavke tak da vare svaki dan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju