Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (109/118) > >>

Speedhunter:

--- Citat: Enzo - 10 Srpanj, 2016, 19:50:53 ---vidio uzivo  :headbang: mogu rec vrh, i kako ide i kako izgleda.. dvije najbolje stvari na ovom skuteru j.costa i bitubo  moram ovu svoju karocu još malo poštelat i utegnut neke stvari pa ćemo opet probat  :hbusa:, i naravno cuga obavezna uz zentanje  :bero2: u hillu

--- Kraj citata ---

Obavezno cugica :)

Corector:
Sorry zbog kriminalnog upada, znaci tema je obradjena do jaja, slikice, posao sve je na mjestu, customizacija  :icon_thumright:

Pitanje jedno jer si dosta paznje posvetio vilicama:

Ovi bijeli teflonski prstenovi, ak se ne varam, jel oni moraju onak lagano dihtati, znaci malo jace brtviti, ili je normalno da jedva tek toliko dodiruju stjenku?

Speedhunter:
Od 6 stapova sto imam svi teflonski su isti i djeluju ko da nis ne brtve, ako ti sta to znaci :)

Corector:
Ok.

A vidi, sad sam temeljito pregledao vilicu i ponovno je sredio sa 20W uljem od Motula, ulio po 1 dec. Meni je to ulje i dalje brutalno rijetko, nista skoro ne prigusuje,a kad sam sklopio stap i pritiskao od pod, vila opet prebrzo izlijece nakon sabijanja, pa se pitam sto bi tek bilo kad bi suste  stisnuo sa par podloski.
Ja cu tu staviti jos gusce ulje jer ovo 20W mi je prerijetko. Mislio sam zatvoriti rupicu dvije, ali prvo cu staviti nesto gusce makar bilo ulje za getribu. :drunken_smilie:

Speedhunter:
Ovo sta sam ja napravio je pomogolo dosta al i dalje nije to to. Geometrija ga dosta jebe i gume. Al ipak mislim da je ta vilica sranje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju