Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
Speedhunter:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Travanj, 2016, 10:35:22 ---Ovo je dobro kaj za svaku mašinu dobiješ prave utege jer najčešće na njima variomat bude jedini zahvat pa da ne treba kemijat,samo montiraš i prst u uho
Kad već spominješ pikse,koliko znam kod nas se ne da tak nekaj nabavit u slobodnoj prodaji,pogotovo te kvalitete da odlično bez greške obavlja posao na variomatu,al ja recimo imam par komada(za vlastite potrebe) vrhunske grafitne bronce s kojom je reparirano par variomata,usudio bi se reć i da je bolja od serijske
--- Kraj citata ---
Piksu za j.costu nabavim preko easy parts (14€) ili direkton njih kontaktiram pa mi mozda posalju za dzabe ako je otisla(to rade inace)
Tomi_ZG:
To znam,al drugi su pušiona po tom pitanju i moraju bacit variomat il ga stavit na stol za pepeljaru da služi nečemu
Ja ću si uskoro reparirat multivar,lagano piksa ima lufta
steeef:
na poliniju se mora podmazivati piksa jer nije od bronce i kad se to radi uredno variomt traje bez greske,znam za jednog koi je odvril 60 hiljda i jos vozi.
a za costu ima kupit orginal tak da nema problema
anabellas:
Novi polini za 200-300 cc nema rupu na bolcni pa je mast vjecno u njemu, tesko da se u takvim uvjetima piksa osteti
Sent from my D6603 using Tapatalk
steeef:
ne osteti se,nist se kad ostetila nego se bez podmazivanja i od topline bolcna zacvika u piksi pa ju izgura van..
zato se treba stara mast pocistit i natrpat friska kad se skida vario.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju