Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
Sonny br.11:
Jeben posao odrađen..radio sam isti posao samo na novijem model i naje** sam se malo žešče s kodom ključa i dobivanjem mašine u 100% centar a respect na poslu samo tako dalje(prolisto sad cijelu temu) :jerk: :icon_thumright: :headbang: a vidim i da imamo sličan vozni park
photo uploading :hello:
Speedhunter:
Od frenda duja gtd, odvrnut turbo i mjenjac od gti(5brzina) :)
Speedhunter:
--- Citat: pralas - 27 Ožujak, 2016, 22:50:39 ---Nisam neki fan tih starih runnera tj. malo ih ljudi zna sloziti da mi i vizualno jebeno izgledaju ali tvoj je jeben!
Malo ovaj 4road bode u oči,da je nabaviti neki LV sbk carbon.to bi bila perverzija!
Ali nije ni on loš s obzirom na ovu poliranu vodenu i deklo,to popravlja dojam pa moze proci.daleko od toga da je rugoba,samo kazem da bi karbon sjeo brutalno!
Očekujem neki video kad sve slozis i prenaštelaš,kontam da izuva :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A nije mi se dalo cekat da neki sbk uleti, a i pare su bile u ulogi. Slazem se sa svime
Speedhunter:
Danas stavljena j.costa. Sve kako je reko steeef u onoj temi stoji. Variomat izuva, pogotovo prilikom naglog odvrtavanja gasa.
Evo snimka polubrzanja, sori na sranje kvaliteti, ipak je to iphone. Snimim uskoro s go pro :) .
Speedhunter:
Kemija je zapocela, brembo ORO kljesta. Ima da koci, a ne da lize disk ko ovo smece od hengtong
Ovako bi to trebalo izgledat(ova kljesta su manja i nisu ORO)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju