Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (77/118) > >>

Speedhunter:

--- Citat: steeef - 27 Ožujak, 2016, 12:10:24 ---pa štatije,danas je sranje i kritiziranje ˝in˝ ... a pohvale i konstruktivni odgovori za curice u pms-u  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Mislis, ajde da probamo malo :)

nikola.dragicevic8:
Odlican je runner, svaka cast na trudu  :icon_thumright: BTW zasto si otvaro temu ako neces slusat pohvale i kritike :dontknow:

Speedhunter:

--- Citat: nikola.dragicevic8 - 27 Ožujak, 2016, 13:00:15 ---Odlican je runner, svaka cast na trudu  :icon_thumright: BTW zasto si otvaro temu ako neces slusat pohvale i kritike :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kad ti neko pili, "sta si ove vide, sta si poliro, sta ovo sta ono.", "Kopiro si taj i taj skuter," a ljepo je na pocetku receno. To nisu niti pohvale niti kritike kakve bi trebale bit nego samo srat. Boli me k**ra* sta se nekome svidja ili ne svidja(meni se svidja), mogli su napisat da raspilim taj dio na rami da mi se crijevo ne rascjepa, umjesto da se ganjaju oko tri glupe vide na na pumpi koje su tri put kvalitetnije od onog srota od org

aragonY:
Ja iskreno nisam znao da su plastike već gotove pa sam zato pitao šta se pališ odmah  :sad1:
Al ajde tvoja stvar..

Speedhunter:

--- Citat: aragonY - 27 Ožujak, 2016, 13:18:03 ---Ja iskreno nisam znao da su plastike već gotove pa sam zato pitao šta se pališ odmah  :sad1:
Al ajde tvoja stvar..

--- Kraj citata ---

Takav dan, ne palim se na tebe tocno.
Pogledaj taj skuter kako izgleda pa ga usporedi(odvratan je). Slozen je bio samo za sliku i tako je dobro ispo pod tim kutem i kutem svjetlosti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju