Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (75/118) > >>

Corector:
Mode tipku si mogao sloziti preko one za pokretanje anlasera: prakticno, multifunkcionalno, originalno, lijepo, profesionalno, inovativno  :)
Uklopilo bi se u ovo samo tako. :glasses9:

209:

--- Citat: steeef - 25 Ožujak, 2016, 20:16:52 ---a šarafi za pokopac vodene?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ja htio komentirat al reko ajde necu bas uvijek ja prvi.

Speedhunter:
@209 i @steef naruceni su org srafi :).

Uglavnom danas je stavljena posuda i nista ne pusta, odzracena je tekucina i skuter je provozan jedno 50km i zakljucak je bio da je sve tip top. Cijeli dan sam natezo, stavljo plastike i spajo zmigavce. Kad sam sve slozio, otiso sam kod bratica i vidim posprican auspuh :( zabica u koju se sarafi vijak kade mi je razrezala crijevo vode :(  :( . Sutra pokusaj nabave novog crijeva, skidanje plastika :(  i rezanje tog djela rame. Nemam sliku cjelog, to cu sutra :/

Motor izuva, 210 kit i karburatori mi ga mogu fafat. Jebeno se osjeti da mu fali variomat i jos imam pre teske rolice. Sutra najvjv odmah stavim i j costu. I dolazi mi tc o2 od malossija

Josip-98:
Pitura motora kopija srt 183 runnera ali sta je tu je nije los, meni se vise svida masina  :headbang: :headbang:

aragonY:

--- Citat: Josip-98 - 27 Ožujak, 2016, 01:11:13 ---Pitura motora kopija srt 183 runnera ali sta je tu je nije los, meni se vise svida masina  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

I ja sam to odmah primjetio haha evo baš pošao okačiti sliku  ;D hoće biti baš ovakav?

Ali super je, pogotovo taj sat *-* šteta za peh sa crijevom ne daj se sad kad si pri kraju  :)
Odličan posao, jedva čekam slike!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju