Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner VX250 IE

<< < (72/118) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 20 Ožujak, 2016, 09:43:24 ---Jedino sta si mogao napraviti je da zamjenis H1 i H7, a da li je snop isti onda posto ima od oka istih sjenila, a nemaju veze jedno s drugim jer su pod drukcijim kutem izlivena.

--- Kraj citata ---

Upravo tako. Ako samo zamjenis zice ne moze biti nikako u fokusu.

Speedhunter:
A da nemam mozda far od 50tke redizajn, sa crnom plastikom unutra i obe zarulje h8.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Speedhunter - 20 Ožujak, 2016, 14:26:30 ---A da nemam mozda far od 50tke redizajn, sa crnom plastikom unutra i obe zarulje h8.

--- Kraj citata ---

Ali i na 50-tki jedno baca bilzu drugo daleko sto se tice fokusa. A koliko znam jedan saraf je za stelati visinu snopa. A zarulja di fokusira fokusira.

karlo-sp:

--- Citat: Speedhunter - 20 Ožujak, 2016, 14:26:30 ---A da nemam mozda far od 50tke redizajn, sa crnom plastikom unutra i obe zarulje h8.

--- Kraj citata ---
upravo to imas , 2004 g far ove zarulje h8

Speedhunter:
 Ajmo ispocetka, ti kad das kontakt na runneru automatski se pali kratko, e sad kako bi izbjego treperenje xenona prilikom paljenja, zamjenio sam zarulje tako da je kontakt pod dugim svjetlom(obicna zarulja), a kratko upalim na prekidacu kao dugo. Tako sam napravio da ne busim frisko ofarbanu plastiku za dodatni prekidac

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju