Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
avr freak:
hahah ja ne vjerujem, od kud im samo ideje da to tak sklempaju -.-'
kad si uzimao skuter dal si znal bar malo u kakvom je stanju? predpostavljam da da, jer vidim
da sve znaš raditi tako da već si neki majstor i mogao si dosta toga predvidjeti.
steeef:
--- Citat: avr freak - 17 Veljača, 2016, 00:28:31 ---hahah ja ne vjerujem, od kud im samo ideje da to tak sklempaju -.-'
kad si uzimao skuter dal si znal bar malo u kakvom je stanju? predpostavljam da da, jer vidim
da sve znaš raditi tako da već si neki majstor i mogao si dosta toga predvidjeti.
--- Kraj citata ---
nemreš videt kae u rezervaru i kak je složena pumpa ko ni instalacija ni ništ kae pod plastikama..baš bi ti neko dal kad ideš gledat skuter za kupnju da raskapaš plastike hahahaha
skuter je sklepan da pali i vozi,a kak je sklepano sad se vidi..
najgore je od svega slagat ovak kompleksinju instalaciju nakon kaj ju je neko pripasival već i brikal..tu se raspametiš dok ne složiš sve kak treba biti..
bitno je da su 2x skidane plastike da se operu iznutra i izvana :zubo:
Speedhunter:
Otprilike po ekipi vlasnika i njegovom djiru i po vlasniku prije njega sam zna da je grob, ali nisam znao da ce bit toliki grob. Masina je djelovala jako zdravo, a struju znam u dusu, pa reko ajmo spasit ovog runnera i rugat se bivsim vlasnicima.
Tomi_ZG:
Bitno da je na početku teme jedan član napisao da mu je to skuter od frenda i da je nakon svake vožnje pran i glancan,jako bitna stavka,a skuter je grobina bio,očito se bivši gazda znao služit samo spužvom i krpom
avr freak:
nisam mislil na pumpu nego konkretno, nije bas sve bilo na mjestu osim to kaj velite da je bil glancan..
Ajde bar si nekaj znal po ekipi i hvala Bogu da ti ide struja. Sad nema veze,kaj je tu je. Super bude :)
Tomi vidiš da se od onda ne javlja na temu haha :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju