Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
209:
Znaci citam ovo i gledam i nevjerujem svojim ocima. Jednostavno nemogu uopce pojmit da je netko ovako nesto mogao sloziti i prodavati pod vxr 250.
Tko god da je slagao to u startu vidi se da je falilo ideje, znanja i iskustva. Kemije sa crijevima ovo ono. Koja je fora sa busenjem kade kad stane akumulator od vxr-a koji je dovoljno jak za paljenje ?
Ali ajde bit ce bolje izgleda !!
Speedhunter:
--- Citat: 209 - 16 Siječanj, 2016, 14:48:11 --- Koja je fora sa busenjem kade kad stane akumulator od vxr-a koji je dovoljno jak za paljenje ?
--- Kraj citata ---
Nepromisljeno sam isao kupit bateriju
Speedhunter:
Kako su se sjebali klipici kod pjeskarenja jer mi se nije dalo zadnja kljesta rastavljat(zurio sam :/), onda sam uzeo polovna komplet kljesta, al ona za 200mm disk(bas zato jer ima onu zastitnu crnu plastiku). Preslozio klipice i jos neke malobzdravije djelove.
Sjebani klipici
Razlika u kljestima
Slozena kljesta
Stavljena je nova prirubnica i novi vijci za nju. Kupljeni su novi releji za pumpu, injektor itd. Neki razliciti su stavljeni, pa kako su fusarili po motoru, onda su najvjv i po relejima pa da budem siguran
Speedhunter:
Nabavljena pumpa sa 12k km i poslana je skupa sa rezervarom od runnera i nexusa na upasavanje kod stefa
Nabavljene neke sitnice(blatarica i protuplastika za bravu sica)
Decko koji mi je radio klapnu je na njuskalu pod nadimkom Chupsy. Naprabio je vrhunski posao. Znaci izvuko je master kod kljuca iz klapne i upisao ga na novi org. kljuc i jos sam dobio jedan slave kljuc i uz to dve odgovarajuce bravice za te kljuceve. Cak sam i karticu sa master kodom dobio.
Speedhunter:
Pregledo sam si malo temu i skuzim da sam zaboravio slike od poliranja dekla. Ugl to je najvece smece od aluminija koje sam ikad vidio. Neda se nikako ispolirat. Sa 4 razlicita koluta je polirano sa odgovarajucim kredama i nakraju tri razlicite paste.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju