Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
firkefica:
neznam... jos nisam probao j costu... ali prema usporedbi multivara i sca mi multic ima bolji sus na samom startu dok sc uvjek linearno vuce
steeef:
--- Citat: firkefica - 11 Prosinac, 2015, 17:36:24 ---neznam... jos nisam probao j costu... ali prema usporedbi multivara i sca mi multic ima bolji sus na samom startu dok sc uvjek linearno vuce
--- Kraj citata ---
multivar ima prividno bolji pocetni sus jel se bespotrebno zaletava u okretaje..
kad se na dva ista skutera stavi na jedan malossi a na drugi polini onda se vidi da nije malossi nist startniji bez obzira na to zaletavanje.
j.costa je druga stvar konstrukcijski,linearan od pocetka do kraja uz bolji prijenos snage od pocetka do kraja dok se ne ulovi krajnja brzina.
vozil sam i polini i malossi i fr4 i j.costu..ali ne krug oko sela unutar 3 km nego po par 100 km sa svakim..
Speedhunter:
Nilad necu zaboravit kad smo stavili polinija na vxr-a. Motor je vuko ko vlak(linearno ko na papiru)
Speedhunter:
S desne strane sam moro poljepit blatobran jer bio grozno pofarban i ruzine po njemu koja neide ca. A imo sam puniserovu i hel performance naljepnicu i nesto sjajnog karbona. Ovo ostalo je bivsi vlasnik poljepio i dobro izgleda.
steeef:
odlican je blatobran..
samo nisam skuzil ovo za ljepljenje :icon_biggrin:,kaj je biko prije naljepljeno? DC logo?
ti si zaljepil prvo taj bijelo karbon pa na njega punisher i ovu hel performance naljepnicu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju