Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner VX250 IE
JosipMarijanovic:
--- Citat: Speedhunter - 17 Rujan, 2015, 02:56:01 ---Baljezga idiotarije, jedan video je kako decko 200m cima uzbrdo, ko da je to ultra stetno za masinu. Masina je tip top kao i silen blokovi sto sam reko i nije isto kad palis gumu na 250 i na 50. I motor nikad nije bio na podu i nijedna plastika nije varena. Lajtung je vec nabavljen. Jedino ako neko ima regler za 250ie.
--- Kraj citata ---
Jedan video na i 56789 pokusaja na kolo koji nisu snimljeni.
Speedhunter:
Previse hejtera ovaj forum mi se vec gadi. Nitko nis korisno ne komentira jedino sto se sa steefom dopisujem. Sta mislis da neznam da je cimano s njim, uostalom sta tebe to muci
Sent from my iPhone using Tapatalk
steeef:
to su gluposti,znam vxrova koi su vise terani na zadnjem kotacu nego vozeni na oba pa voze i dan danas bez ikakvog problema sa brdo kilometara iza sebe.
a slagal sam i one koim su se poraspadale masine na manje od 15 000 a nikad nisu ni probani na zadnji,jer su odrzavani slabije i terani u polje..rekorder je bil sa malo preko 3000,mijenjala se radilica,klip cilindar itd.
poslozi si tu struju kak se spada i skuter bude vise nego dobar :icon_thumright:
btw, kaj ti cvili kod pumpe?kod vodene pumpe?
Speedhunter:
Bas pumpa cvili al je sve uredu s temperaturom i to i tip mi kaze da njemu tako godinu dana cvili od kad ga je kupio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Nebi nikad rekao da je taj ciman po izgledu, onak malo mi vuče na gazdu koji ima ozbiljnih problema tipa da skine i počisti plastike iznutra iz dosade, uostalom nema mu sta bit jer naše ceste više ubijaju skuter, sahranio sam 3 zadnja amortizera, 2 prednje vilice, selene kompletne pokrivile se mašine, otpo blatobran, puko zub sekundara, pukli nosači zadnjeg stopa, a skuter stalno na 2 kotača.
Btw ja sam uzeo skuter od stuntera koji je komplet sređen i nikad nebi rekao da je to taj skut :laughing7:
Kad već radiš ta svjetla, izmjeri si napon na samoj žarulji i akumulatoru, da vidiš jel imaš slučajno veći pad napona, onda to pojačaj direktnom masom i plusem prek releja.
I daj mi reci jel ti smeta ovaj sic u vožnji? Ponaša se kao tobogan pa mnogi klize prema naprijed, nemreš sjest na sredinu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju