Općenito > Generalno o skuterima

125ccm sa b kategorijom

<< < (11/16) > >>

Skyrim:
Automatski mjenjac,min 25 godina starosti,nakon 5 godina ,trening bez ispita sve to je super i ocekivano i nek bude sve uvjet ja sam za.
Pa kaj to nije ok?Zna se kome je namjenjeno a kome nije.
Ja se mogu voziti i 45 s blokadom i 100 km/h, volim voznju,ici negdje,bilo gdje.Ne smeta mi nis.
Ali zaista ne razumijem cemu to , cemu toliki otpor prema tome ako su to prihvatile sve te clanice bez problema .
Ne znam ,mozda ja ne kuzim i ne vidim ocigledno haahhaha ili kak bi mi zena rekla ti to ne kuzis ,ti si ogorcen hahahahaahha

petarpan:
moguce da je manje novih 50tki kad je cijena bolesna... cca 20 soma za realno prdilicu na kojoj te j.. tehnicki, murija, propisi... nije bas mudro ak mozes za koju kunu vise uzeti 125 ili cak i 250 i uzivati ko covijek

NoName_ZG:

--- Citat: petarpan - 21 Svibanj, 2017, 22:45:09 ---moguce da je manje novih 50tki kad je cijena bolesna... cca 20 soma za realno prdilicu na kojoj te j.. tehnicki, murija, propisi... nije bas mudro ak mozes za koju kunu vise uzeti 125 ili cak i 250 i uzivati ko covijek

--- Kraj citata ---

Ne znam koja bi budala danas uzela novu 50ku za 20 somova. Rade bi polagao A/A2 i uzeo nesto posteno, al rabljeno za preostalih 17 somova.

zvonkec92:
novu 50ku danas kupi samo onaj kome netreba jače ili nezna vozit ni tu 50ku kamoli išta jače a nema para pa ju uzme na karticu.. ko ima keš taj mora bit kretenčina na kubik da onda uzme novi usisavač.

RunnerSukosan:
Ne slazem se bas s vama decki.. Novu 50tku uzme onaj tko ima para , nebitno znao on vozit ili ne, zelio jace ili ne. Novo je novo :dontknow: Npr ja sam uzeo 50tku 9mj staru za dosta manju cijenu. Jbg, svatko kupuje ono s koliko para raspolaze , bilo na kartice ili cash.

Meni isto, ako prode super, ako ne idem polagat za motor. Ne zamaram se uopce :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju