Ostalo > Razne offtopic teme :)

Jel zna neko nesta o ovom rs-u?

<< < (2/5) > >>

Corector:
Ti bi leš za keš?

E pa neće moći ove noći.

Radije na rate sa samim sobom, nešto vremena i odricanja si priušti pa si uzmeš nešto uredno.

miha12357:
Opcenito rotaxove masine su too much money...ili previse ulaganja...djelovi skupi...a o potrosnji da ne govorim...za te pare uzmes hondu 125...

Moj savjet ne kupuj...

TomoRI:
Iz vlastitog iskustva ću ti reći da češ na sređivanje ovog motra potrošiti dosta novaca. Da bi ga napravio po svome guštu i sredio sve što treba cijena će ti vjerovatno premašiti neki uredni primjerak. O održavanju neću ni pričati, znaš i sam koliko košta litra neke sintetike, računaj da su ti neke srednje gume oko 1500kn set, saje 100-150kn, itd. Ako te još nešto zanima pitaj. Ali moja preporuka ti je uštediti još novaca i uzeti neki uredni motor.

Matija97:
Sto se odrzavanja tice znm od prilike kolko kosta sta,vec sam gledao npr za lancanike i lanac te gume kolko su.Sto se tice cijene i toga da sam mislio da cu dobit salonski primjerak rs-a za te pare,nisam.Znam da motor treba poslozit al sam htio vidjet dali neko zna nesto vise o tome sta tocno treba slozit.Budimo realni ja mislim da niti jedan rs u HR nije vozen lagano i tu i tam cepnut,imam frenda koji je kupio rs-a i dao 13t kn pa i nije da je neki salon...Zato ako vec uzimam uzo bi nes za sicu pa napravio servis i doso na cijenu onog kojeg bi kupio recimo ko frend pa bi opet moro radit servis,di je tu logika mi recite?  :icon_thumright: Otisli smo predaleko,pitao sam cisto ovako iz znatizelje posto nije neka lova,pa ako nista drugo malo uredit,provozat se koji put i prodat dalje za bolje pare  ;D

zvonkec92:
a dije tu logika kupit ga provozat se koji put i prodat? onda ides do frenda uzmes njegov i provozas se koji put a da ni kune nisi dao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju