Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 pro replica

<< < (2/4) > >>

Jelly312:
Kao sto je receno, nije za serijalu. To je dobar auspuh al samo za kit, za serijalu si nabavi leovince zx ili tt...

avr freak:

--- Citat: Macak sf - 28 Kolovoz, 2015, 13:43:10 ---
--- Citat: avr freak - 28 Kolovoz, 2015, 13:18:04 ---paše kako nebi pasao, samo naštelati ga na serialu je umjetnost i nepotrebno mučenje.

--- Kraj citata ---

Midrace spuh koji vrti 12000 pase na serijalu serijalu mos mislit..

--- Kraj citata ---

kaj te napinje? mislim da "paše" pod tome da ga može zašrafiti gore i voziti se, sad o učinku mu je odmah napisao Jog.

Macak sf:

--- Citat: ReapreKapula - 27 Kolovoz, 2015, 13:22:05 ---Kakav je auspuh stage 6 pro replica za serijskog skutera bez blokade?

--- Kraj citata ---

--- Citat: avr freak - 29 Kolovoz, 2015, 14:04:47 ---
--- Citat: Macak sf - 28 Kolovoz, 2015, 13:43:10 ---
--- Citat: avr freak - 28 Kolovoz, 2015, 13:18:04 ---paše kako nebi pasao, samo naštelati ga na serialu je umjetnost i nepotrebno mučenje.

--- Kraj citata ---

Midrace spuh koji vrti 12000 pase na serijalu serijalu mos mislit..

--- Kraj citata ---

kaj te napinje? mislim da "paše" pod tome da ga može zašrafiti gore i voziti se, sad o učinku mu je odmah napisao Jog.

--- Kraj citata ---

Neke stvari treba citati sa razumjevanjem jer niko nije pitao dali pase ili ne pase  a ja sam razumio Joga pod tim sto je napisao nikakav ali ti ocito nisi..

avr freak:
onda procitaj treci post od ReapreKapula pa se zapitaj ko kaj nije skužio.

Neda mi se natezati, majstore ne treba ti to na serijalu i amen. Ostalo je napisano koje izaberi.

maksdbk:
Nije za serijalu nikako dobit ces nesto na brzini ali start ce bit ocajan jer se tesko ustima na 50cc-a tako da tt ili zx+variomat ako imas :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju