Općenito > Generalno o skuterima

potrosnja sr 172

<< < (4/7) > >>

Corector:
Sve mi je to jasno, nego eto, zanima me ako slučajno netko zna :)

steeef:
ne mjeri se i računa zato jer je tvornica nešt zajebala il opala s marsa,nego da se zna kolko je kompresioni omjer..koi ovisi od više faktora.

igorina je skinul glavu za 0.8 kolko mi je ostalo u glavi da mi je rekel..
meni na 180lc skviš je oko 1.7 pa je komprrsioni omjer 12:1, serijski skviš je isto tu negdi al je kompersioni omjer 9.5:1

dk7:
Evo mali update, nisam isao u split nego cura i ja zagreb-rijeka-opatija-krk-baška-zagreb sve skupa oko 600 km u 2 i pol dana potrosnja sa 2 osobe i torbama izmedu 4.8-5 litara na 100 km. Znaci optorecenje na motor je bilo oko 175 kg(cura,ja,torbe).

firkefica:

--- Citat: dk7 - 01 Rujan, 2015, 11:41:43 ---Evo mali update, nisam isao u split nego cura i ja zagreb-rijeka-opatija-krk-baška-zagreb sve skupa oko 600 km u 2 i pol dana potrosnja sa 2 osobe i torbama izmedu 4.8-5 litara na 100 km. Znaci optorecenje na motor je bilo oko 175 kg(cura,ja,torbe).

--- Kraj citata ---
sad mjenjaj zadnju gumu ili obje, mislim da su masakrirane od tvojih voznji od kad si ga kupio  :toothy3:

Corector:
Koje to gume imaš?  U mene su Dunlop run scoot iza i gt301 naprijed, ne troše se niš, ali jedva čekam da ih se riješim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju