Tehnički kutak > Tuning skutera

liberty sport - laganini tuning

<< < (2/4) > >>

nesho_SR:
ja sam iz CG, pa sam malo skuplje placao djelove, a kod vas bi to trebalo bit odprilike ovako..

-TP trophy-160-180eur
-Malossi multivar 70-90eur
-LeoVinci ZX 130-150-i vise.. (sve zavisi chrom ili obicni)

stavio sam okvirno jer su razlicite cijene u svakom shopu, ali to ti je tu sve. a moze se nac dosta djelova da su malo koristeni ili da nisu uopste po oglasima na forumu, pa prati malo, mozda izleti nesto povoljno dok on ne pocne slaganje motora.. :)

stipe:
ok, hvala puno na detaljnom odgovoru...

--- Citat: sfreak - 23 Rujan, 2008, 18:46:36 ---nek kupi 200ccm...puno bolje nego da ide nabrijavat ovog...proda ovog, uzme te pare za tuning i kupi polovni 200ccm...ide solidno i ima snage...

--- Kraj citata ---

da, al onda mora polagati A kategoriju, skuplji tehnicki, skuplje sve...

nije njemu do brzine i slicno, a full je zadovoljan sa ovim motorichem, samo bi tija da je malo brzi...

sfreak:

--- Citat: stipe - 23 Rujan, 2008, 18:54:46 ---ok, hvala puno na detaljnom odgovoru...

--- Citat: sfreak - 23 Rujan, 2008, 18:46:36 ---nek kupi 200ccm...puno bolje nego da ide nabrijavat ovog...proda ovog, uzme te pare za tuning i kupi polovni 200ccm...ide solidno i ima snage...

--- Kraj citata ---

da, al onda mora polagati A kategoriju, skuplji tehnicki, skuplje sve...

nije njemu do brzine i slicno, a full je zadovoljan sa ovim motorichem, samo bi tija da je malo brzi...

--- Kraj citata ---

da to sam i mislio da nema A...jbg onda...200ccm nije brzo...ide 110...

R@kija:
malossi sport ti je oko 1200,zx je 1100,multivar ti je 500,i to ti je to,jos kevlar remen role i federe i ustelat kak treba i ic ce prek 100 po satu...

seba:
kod mene bi te ovako to izaslo:
top trophy-770kn
stage6 pro replica crom-950kn,zx-950kn
multivar 2000-550kn

ako te jos koje cijene zanimaju javi,nadam se da sam pomogao sa cijenama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju