Ostalo > Razne offtopic teme :)

Memory stick

(1/3) > >>

neckheneck:
Jedan problem sa stickom,
znači imam običan stick od 32gb kojeg koristim za mp3 muziku u autu, i prije tri dana mi neće očitati stick u radiu.
Pomislim ajde okej, budem ga formatirao i opet ću staviti muziku na njega. Uradim sve to i funkcionira 2 dana. Treći dan opet isto, radio ne želi očitati stick.
Opet ja na komp sa stickom, utaknem ga u usb port. Čujem zvučni signal da ga je komp učitao ali nema sticka u My computer.
Jel se tko susreo sa ovakvom situacijom? Jel ima tko rješenje za ovo?

Valter:
Kupi novi. To je jedino rješenje. Nemam dovoljno prostora za objašnjavanje. Čak i kada bi ga kojim čudom uspio vratiti, opet će biti isto.

USB memorije su samo malo pouzdanije od floppy diskova i tako ih treba tretirati. Meni služe samo za prebacivanje drivera za mrežnu karticu ili wireless karticu sa ispravnog kompa na onaj koji instaliram a nema podršku out of box.

skoda90:
Desni klik na moj konjpjukter>manage>disk managment i ako ga tu vidi onda napravi sljedece...ustvari ako ga i nevidi nekosta te probati

Start command prompt as Administrator and type  "diskpart
    type  "list disk
    type select disk  and number of your USB disk ( like "select disk 1 )
    type  "clean
    type  "create partition primary
    type  "select partition 1
    type  "active
    type  "format quick fs=fat32
    type  "assign
    type "exit   to exit the diskpart utility
    type "exit   to close command prompt

neckheneck:

--- Citat: Valter - 19 Kolovoz, 2015, 21:10:39 ---Kupi novi. To je jedino rješenje. Nemam dovoljno prostora za objašnjavanje. Čak i kada bi ga kojim čudom uspio vratiti, opet će biti isto.

USB memorije su samo malo pouzdanije od floppy diskova i tako ih treba tretirati. Meni služe samo za prebacivanje drivera za mrežnu karticu ili wireless karticu sa ispravnog kompa na onaj koji instaliram a nema podršku out of box.

--- Kraj citata ---

Daj malo optimizma  ;D

--- Citat: skoda90 - 19 Kolovoz, 2015, 21:24:14 ---Desni klik na moj konjpjukter>manage>disk managment i ako ga tu vidi onda napravi sljedece...ustvari ako ga i nevidi nekosta te probati

Start command prompt as Administrator and type  diskpart
    type  list disk
    type select disk  and number of your USB disk ( like select disk 1 )
    type  clean
    type  create partition primary
    type  select partition 1
    type  active
    type  format quick fs=fat32
    type  assign
    type exit  to exit the diskpart utility
    type exit  to close command prompt

--- Kraj citata ---

U computer manage ga očita kada stick ubacim, i izbriše ga kada ga izvadim. Biti će nešto od ovoga....  :toothy12:

Start command prompt as Administrator..... evo tu sam stao i neznam kako dalje, kaj trebam pisati itd.... Daj mi neki step by step care...

skoda90:
Evo jedan video nadam se da ce pomoci!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju