Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pa ti kupi kineza

<< < (2/3) > >>

Corector:
Ma normalno covjece sam vozio skuter koji je uredan i odjednom se prepigao poslje zavoja. Poznato mi je da su kineske rame u zescem kur*u sto se tice varova koji su puni zraka, i da se savijaju na hladno bez ikakve poluge, a pri manjem sudaru vilica zavrsava u grani vilice  :dontknow:
Ali ovo da mi pukne u voznji i to vitalna cijev koja je jedna od 2 kraka koji nose cijeli zadnji kraj nisam nikada vidio niti ocekivao, krstio sam se 10 puta. :notworthy: Skuter je star 4 godine.

zvonkec92:
viđao sam takve stvari na skuterima ciji vlasnici su jogovih gabarita. svoju sasiju kad sam rezo i vario dodatni nosac za jos jedan amortizer, nisam mogo odrezat brusilicom cijev kolko je tvrda.. ja bi reko da je previse kaljena i krhka pa puca bzvz di se sjeti

File 80:
na silverstonu pri malo jačem prelasku preko trotovara puca ko šibica na tom mjestu  :icon_tongue:

Corector:
Ma ti si zvonkec ocito naletio na komadic dijamanta koji je ispao tamo nekom kinezu kad je se lijevalo to zeljezo. Da si 1cm nize zasjekao prepilio bi si ramu poprijek i jos bi si nogu sflekso.

JogFromYamaha:
oprosti al ja dok uzjasem johnwaya cijela rama se aatomski prilagodava meni ko u crash testu  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju