Ostalo > Svijet računala i mobitela

Win7 x32 il x64

<< < (2/4) > >>

skoda90:
Ma moze se nac za normalnu cijenu samo treba trazit,ovi cigani sa njuskala mi se gade kad vidim cijene i po njima se ne treba mjerit.

zvonkec92:
frend mi neki dan nudio 2x 2gb ddr2 i hdd od 320gb za 2 glave i ja nisam uzo :( 

ivano_007:

--- Citat: skoda90 - 18 Kolovoz, 2015, 19:11:54 ---SAmo kako je toliko star komp kad je taj proc izaso prije cca 8-9 godina?

--- Kraj citata ---

Malo sam se preračunao, mislio sam da sam ga 2005. uzeo, a izgleda da sam ga 2007. uzea :laughing7:

--- Citat: zvonkec92 - 18 Kolovoz, 2015, 20:18:01 ---frend mi neki dan nudio 2x 2gb ddr2 i hdd od 320gb za 2 glave i ja nisam uzo :(

--- Kraj citata ---

Aj provjeri jel ošlo :frajer:

Bila mi je dilema stavit original professional il pirat ultimate pa sam stavio professional. Nema tu velike razlike, a šta se tiče RAM-a tribale bi mi 2 pločice po 2GB jer imam samo dva slota, a imam dvi od 1GB :angry7:

A cijene RAM-a nisu nešto skupe, mislim da bi moga za 200-250kn izać sa 4GB, al eto mislio sam ako bi netko s foruma htio zaradit

zvonkec92:
pito, kaže komšija ošlo to odma drugi dan.. jebiga :( bila dobra prilika kako nebi..

skoda90:
jbg pecaj na njuskalu zna se tu i tamo pojavit za normalne pare,obavezno trazi screenshot od mem-testa,ako imas neki znj chipset gledat da plocice budu identicne.
Btw na tu konfu si mogo ladno puknit i w8.1 , kod cure sa 2gb rama i [email protected] radi odlicno (32bit) jos samo da je stavit ssd i to je poso  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju