Tehnički kutak > Styling skutera
SP 180 - Komplet lakiranje
RideRR4EveRR:
hehe ma nisam ja ništa reko... Nego sad mi nije jasno nešto.. Znači ona crna na sp-u je bila metalic? Al ne kužim nije imala zrnca nego je onako kristalno crna bila neznam kako da to kažem.... "Čista" hehe . i sad bi ga cjelog u tu boju ....
robert:
pa najbolje bi bilo da stupiš u kontakt sa hyper tom koji je isto iz dubrave! on mi je lakirao hrpu djelova za lunu i radi super kvalitetno!
a kad ti on kaže u petak je gotovo onda je tako!
RideRR4EveRR:
hm a kolko on uzima love ??? :icon_scratch: . Jel je problem šta neču vjerojatno love imat nit za boju a kamoli za lakirera još.... Več sam se raspitivo malo kod lakirera al je dosta to love jbg...
robert:
--- Citat: RideRR4EveRR - 23 Rujan, 2008, 19:53:23 ---hm a kolko on uzima love ??? :icon_scratch: . Jel je problem šta neču vjerojatno love imat nit za boju a kamoli za lakirera još.... Več sam se raspitivo malo kod lakirera al je dosta to love jbg...
--- Kraj citata ---
pa pitaj ga! član je ovog foruma i mogu ga preporučiti jer radi super!
ali nešto ne razumjem, ti hoćeš lakirati tvoj skuter a nemaš love ni za farbu! care, to ti niko neće za pivo napraviti!
RideRR4EveRR:
zato sam reko da sam radim!!!! :toothy3: :icon_biggrin: . Al pitam i informativno jel se možda skupi neka lova hehe...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju