Tehnički kutak > Styling skutera
SP 180 - Komplet lakiranje
duje87:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 25 Rujan, 2008, 01:08:57 ---ove hrapave plastike primer i spricgit nemoras ni smirglat nista,poslje tog baza i lak...tak sam ja radio i dobro je ispalo...
@duje-jel se moze u piaggio kupit neka original boja i kolko para
--- Kraj citata ---
nema original boje za piaggio,ni yamahu,ni bmw ni citroen ni toyotu..
u njih mos kupit samo original boju u sticku,spreju ili u tin sitnicama za popravit sitne ogrebotine..cak i ove ovlastene kuce sta pituraju aute same misaju boju za piturat u original boju
..::IVKULJA::..:
ja sam mislio ofarbat u onu zadnju kombinaciju SO 2003god,siva nesto kao mat sa crvenim felgama i sivim spojlerom...a to ni bog dragi nemoze tocno smjesat boju
2TDottore:
sve se moze smjesat samo ovisi koliko novaca mislis izdvojit.
2TDottore:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 29 Rujan, 2008, 15:46:17 ---ja sam mislio ofarbat u onu zadnju kombinaciju SO 2003god,siva nesto kao mat sa crvenim felgama i sivim spojlerom...a to ni bog dragi nemoze tocno smjesat boju
--- Kraj citata ---
sve se moze smijesat samo ovisi koliko novaca mislis za to izdvojit.
..::IVKULJA::..:
gle cijena mi nije bitna...da je 3t kn samo boja ako je to to;) inace bratic i ja smo pripremali komplet plastike za mog runnera,odnjeli covjeku na farbanje,ja mu reko da ocu kawasaki zelenu..ok to je ta boja ali majke tiofarbao je nikako,svaka se plastika razlikuje,na pojedinim mjestima nije dobro bacio bazu i lak...ma uzas...al inace covjek radi uredno i izgleda da sam ja baksuz jedan na tisucu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju