Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
2TDottore:
--- Citat: vasso123 - 25 Rujan, 2008, 13:29:52 ---To bi vec moglo bit realno
--- Kraj citata ---
ma nemoj kaj stvarno.znaci sa malossi sport+zx+17.5+serijski filter+kompletan malossi prijenos+ kevlar koji je star 3 godine i dosta potrosen skuter ide 100 po gps-u a da stavim novi remen iso bi i koji km brze je realno a replica+zx+21+e13 gljiva+kompletan malossi prijenos+novi kevlar je nemoguce da ide 120 po gps-u.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 13:36:51 ---...ide 120 po gps-u.
--- Kraj citata ---
išo je sigurno više od 115! :icon_thumright:
Ja sam jednom prilikom vozil tu replicu kad je već bila malo sj*** i 110 po satu na grbavijoj cesti, lovil sam govornal po zraku. Nebi se s tim nikad brže vozil osim po glatkoj i dugoj ravnici!
Ima jedan frend sa sr50 ditech kaj je skoro na guzicu opal kad ga je dottore oderal a vozil je još i frenda iza na stalkeru. Samo je puhnul uz njega.
Nebum nikad zaboravil zvuk replice sa gljivom! Na leru se čulo ko da se bu razletelo sve u piz** ma***rinu! :icon_tongue:
vasso123:
--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 13:36:51 ---
--- Citat: vasso123 - 25 Rujan, 2008, 13:29:52 ---To bi vec moglo bit realno
--- Kraj citata ---
ma nemoj kaj stvarno.znaci sa malossi sport+zx+17.5+serijski filter+kompletan malossi prijenos+ kevlar koji je star 3 godine i dosta potrosen skuter ide 100 po gps-u a da stavim novi remen iso bi i koji km brze je realno a replica+zx+21+e13 gljiva+kompletan malossi prijenos+novi kevlar je nemoguce da ide 120 po gps-u.
--- Kraj citata ---
Replica se ne vrti puno vise od gusa,karb isto nema bas toliko puno utjecaja
DvdAerox:
--- Citat: ive_91 - 25 Rujan, 2008, 00:53:36 ---nije da branim covijeka ali je imao produzenu getribu.. a koliko znam produzena daje dosta kranje a ak je imao snage zasto ne 120 kmh... koda je to neki bauk... nece ga baba ujest na 120 kmh... taman da je i dodao 10 kmh... realnije zvuci tih 120 kmh sa replicom nego 100 sa serijalom...
btw. zx prije i danas je dan i noc. ko ne vjeruje nemora... da dirali su rezonaciju i sad je to spuh za serijalu prije je to bio spuh za base kit.... a i ko je prije kitao skut bio je sa parama dobar barem u tom trenutku jer je sve bilo punooo skuplje...
runner iz 2000 vs runner iz 2008 svi znate pobjednika... makar iz 2000 stajao pun k. i ima 13000 km a ovaj ima 4500 i odrzavan... isti k**ra* sa kitevima danas je samo kolicina bitna kvalitetu niko ne gleda.. a tu performanse puno puse... nije isti k**ra* dal su svi kanali isti ili je jedan kanal sfusaren za 1mm a pogledaj malo bolje kanale 90% ih ej sfusareno..
--- Kraj citata ---
vozio sam i ja stari nrg (vise puta) sa ovakvim setupom (zx, prijenosi,replica.....) i skuter ide ali ne 120, za dole da, ali za dole se i g#vn% strce.....
to drugo da prije ko je kitao skut je bio sa parama dobar je glupa prica... ok mozda to u zg gdje nije bilo djelova ali kod nas su svi redovito stavlljali kiteve spulje i slicno... i iako si prije iso u italiju po djelove placao si puno manje nego sad.... vec lani su komadi bili dosta jeftiniji kad usporedis sa 2008. sad su skupi ko vrag, npr. 2+ je lani kostao 140e sad je 200, mhr replika 130-155 sad je i ona 200... polini evolution 200e sad je nekih 300 i vise...
to zadnje za kvalitetu se u potpunosti slazem......
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Rujan, 2008, 13:55:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 25 Rujan, 2008, 13:36:51 ---...ide 120 po gps-u.
--- Kraj citata ---
išo je sigurno više od 115! :icon_thumright:
Ja sam jednom prilikom vozil tu replicu kad je već bila malo sj*** i 110 po satu na grbavijoj cesti, lovil sam govornal po zraku. Nebi se s tim nikad brže vozil osim po glatkoj i dugoj ravnici!
Ima jedan frend sa sr50 ditech kaj je skoro na guzicu opal kad ga je dottore oderal a vozil je još i frenda iza na stalkeru. Samo je puhnul uz njega.
Nebum nikad zaboravil zvuk replice sa gljivom! Na leru se čulo ko da se bu razletelo sve u piz** ma***rinu! :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
bome da.iso je p.... materinu i nije bio bas za grad jer stalno kreni stani gutao je preko 6 litara.Svako kretanje ak nisi pazio si zavrsio skoro na leđima. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju