Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica- koliko nas ima?

<< < (4/42) > >>

..::IVKULJA::..:
ove danasnje replike kurca nevaljaju spram onih iz 2002 godine...jedna takva je presla preko 70t sigurno,samo na braticevom runneru je presla 40ak tisuca km i poslje jos promjenila nekih 6,7 vlasnika :icon_biggrin: eno je i dan danas vozi,samo mjenjaj klipove i karike...to sam prvi put vidio da je neki cilindar NEPODERIV

2TDottore:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 24 Rujan, 2008, 04:15:04 ---ove danasnje replike kurca nevaljaju spram onih iz 2002 godine...jedna takva je presla preko 70t sigurno,samo na braticevom runneru je presla 40ak tisuca km i poslje jos promjenila nekih 6,7 vlasnika :icon_biggrin: eno je i dan danas vozi,samo mjenjaj klipove i karike...to sam prvi put vidio da je neki cilindar NEPODERIV

--- Kraj citata ---

moja je iz 2001. :)Znaci i ta je nepoderiva.

pitaNS:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 24 Rujan, 2008, 04:15:04 ---ove danasnje replike kurca nevaljaju
--- Kraj citata ---

zašto ne valjaju? ? ?

2TDottore:
to sam i ja rekao za danasnje zx-ove pa su me popljuvali.Ali jos mislim da je to tak. :laughing7:

ryder on the storm:

--- Citat: dino gp1 - 23 Rujan, 2008, 21:40:50 ---Ovaj tjedan mi stiže, pa očekujte još jednu novu temu u skuter projekti :icon_thumright:!

--- Kraj citata ---
TI ČEŠ ONDA IMATI ISTI SETUP KO JA, ISTI SPUH,ISTI KIT,KARB,... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju