Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
gokiSP:
pa ja neznam tu neki koda nisu nikad vidili sredeni skut pa nemogu vjerovat da replica dize na zadnji, motor je bio ustelan tako, isao je 100 ali je do tih 100 bio bjesan...
Crazy Kuree:
--- Citat: gokiSP - 18 Studeni, 2008, 09:18:33 ---pa ja neznam tu neki koda nisu nikad vidili sredeni skut pa nemogu vjerovat da replica dize na zadnji, motor je bio ustelan tako, isao je 100 ali je do tih 100 bio bjesan...
--- Kraj citata ---
pa imam replicu i neos koji ima 80kg i ne diže se sa 60 na gas bez trzaja treba malo cimnit a s trzajem sam sa 85 digo hehe a ide na gas do neki 30-40
charnel:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Studeni, 2008, 13:46:20 ---
--- Citat: gokiSP - 18 Studeni, 2008, 09:18:33 ---pa ja neznam tu neki koda nisu nikad vidili sredeni skut pa nemogu vjerovat da replica dize na zadnji, motor je bio ustelan tako, isao je 100 ali je do tih 100 bio bjesan...
--- Kraj citata ---
pa imam replicu i neos koji ima 80kg i ne diže se sa 60 na gas bez trzaja treba malo cimnit a s trzajem sam sa 85 digo hehe a ide na gas do neki 30-40
--- Kraj citata ---
cek ac replica, nemos to usporedjivat sa lc..
vpucko:
sto ne?
sta je AC mozda jaca ili sto??
charnel:
--- Citat: vpucko - 18 Studeni, 2008, 13:54:15 ---sto ne?
sta je AC mozda jaca ili sto??
--- Kraj citata ---
pa mislio sam rec da je ac replica slabija od lc replice . mozda sam u krivu, ako jesam ispricavam se gospodine vpucko.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju