Tehnički kutak > Tuning skutera
mhr replica- koliko nas ima?
Crazy Kuree:
moguće samo sa nekih 60 da ne sjediš na vozačevom mjestu neg više na suvozačevom mjestu tad bi mogo na zadnji na gas isto tako i na koljenim inače nema šanse da ide sa 60 na gas to nek neko snimi i tek onda vjerujem jer rox sa due+, nardom i svim uštelanim na gas ide do 50 na 60 nema šanse
gokiSP:
pa briga me ko ce vjerovat, i taj sa roxom sigurno nije imao dijelove kao ja i sigurno mu motor nije imao max 70kg i tu svu tezinu iza... necu nikome nista dokazivati, ja znam da je tako isao i oni koji su ga probali i vidili...
Crazy Kuree:
--- Citat: gokiSP - 17 Studeni, 2008, 18:55:14 ---pa briga me ko ce vjerovat, i taj sa roxom sigurno nije imao dijelove kao ja i sigurno mu motor nije imao max 70kg i tu svu tezinu iza... necu nikome nista dokazivati, ja znam da je tako isao i oni koji su ga probali i vidili...
--- Kraj citata ---
pa mogu i ja reć da se moj propinje na gas sa 70 kad nema dokaza nitko da to nije tak
gokiSP:
pa dobro, briga me... nemam namjeru nikome nista dokazivati jer me me boli k**ra* ko ce vjerovat a ko ne, ja znam sta sam imao a ti nemoras vjerovati niti niko drugi...
Crazy Kuree:
--- Citat: gokiSP - 17 Studeni, 2008, 19:15:45 ---pa dobro, briga me... nemam namjeru nikome nista dokazivati jer me me boli k**ra* ko ce vjerovat a ko ne, ja znam sta sam imao a ti nemoras vjerovati niti niko drugi...
--- Kraj citata ---
to ti misliš na runner 180 svoj hahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju