Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji rezo auspuh kupit za piaggio nrg 2007.god
NRG1997:
pita san u temi blic pitanja i sve su mi lipo objasnili tako da znan sta triban radit ;D a kupija san ga novog, jer san kupova vec polovni auspuh i nisan se bas usricija, a posto san zaradija para onda san uzea novog da san na miru sta se tice toga :icon_biggrin:
Corector:
Eto ga nov a vec je izgorio, odma duplo manje vrijedi nakon 15min voznje :)
S tom diznom bez problema treba tjerati, ali svijecicu i celo klipa provjeri.
NRG1997:
nije bitno jer itako ne ide na prodaju :icon_thumright: objasnili su mi u drugoj temi sta triban radit pa cemo vidit kako ce ic
AutomaticA3MS:
A jel mi možeš reći od čega si napravio distance za nosač auspuha i slikati ako ti nije problem,to i ja moram sad kroz par dana riješiti..
NRG1997:
aaa ja san ti dobija odma u paketu kao ajmo rec nekakve valjcice (2komada) al mozes to rijesit i sa maticama :icon_thumright: bar san ja to tako zadnji put rijesija, npr uzea bi dvi vide koje su dovoljne duzine da drze distancu i zavidaju se u blok, a izmedu bi stavija broj-dva vece matice i samo bi ih naslaga kolko je potribno. mozda i koju sajbu mozes umisto matice stavit za dobit tocnu distancu ako kuzis sta ocu rec.. malo je fuserski al to mi je bilo najbrze rijesenje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju