Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji rezo auspuh kupit za piaggio nrg 2007.god
3alfa3:
Vec barem 5 godina nisam u toku, ali tada je yasuni r bio majka. I za serijski cilindar, i za base, a i za slabiji midrace. Kvaliteta neupitna, vuna vjecna - stavis i zaboravis. Moj je na slabijem midraceu napravio tisuce i tisuce km, vise se ne sjecam, mozda i 10-20 tisuca km i nije niti proslinio, niti puko, niti promijenio zvuk
NRG1997:
googla san za yasuni r i nisan procita niti jedan negativan komentar dok za lovince tt san procita kako se coviku razletija nakon niti 100km, prvo nosac i onda cili top tako da san odlucija dat nesto vise para al da valja.. cekan jos jedan dio sta san narucija za motor pa kad bude do kraja sklopljen stavit cu ode par slika :icon_thumright:
AutomaticA3MS:
Svakako stavi Yasuni. I ja sam ga nedavno uzeo,stavio malo lakše rolice i skuter leti. Još će to biti bolje kad mi legne Multivar gore ;D
NRG1997:
tocno to i ja iman u planu :icon_thumright: a koje rolice si stavija?
Tomi_ZG:
Samo kaj je Automatic dao 300kn za r-a kaj je nemoguće nać,ja ne bi dao 1500kn za novi nikad jer se za samo 300kn više kupi novi tt i drevo tak da se yasuni može slikat protiv toga kaj se tiče performansi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju