Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji rezo auspuh kupit za piaggio nrg 2007.god
anabellas:
Neki to rade jer jednostavno ne znaju ali mogu rec da 100 skutera 200 setupa..
Meni na multicu i rekordu nije htio krenut ni sa jednima meksim od polini zutih ( zelezni,zeleni,zuti,plavi)/red tvrdoce do najtvrdih
Ne znam jedino razliku zuti malosi polini. Mogli bi polini nijansu meksi bit
Macak sf:
Ma malossi zuti za grad su da pop... i bijeli su na nekoj voznoj granici al sa igranjem gasa,najbolje prvo probat sa original kuplungom a ako kolega nebude zadovoljan neka kupi set opruga pa nek se igra...
NRG1997:
Set malossi opruga za kvacilo san vec narucija, a auspuh bi tek triba narucit. Koja je onda preporuka za opruge, koje boje da stavin? Njih nisan nikad minja, msn to nije problem nego me zanima kako cu znat koje najbolje pasu i da ne steti motoru?
pgsf2:
Neće ti štetiti ni jedne. Ako staviš tvrdje, skuter će kretati na većim obrtajima i imat će grublji start. Sa tvrdim fedetima je teško voziti sporo.
Zx moze ići na neki Base kit. Možeš ga staviti i na neki jaci ali to nije to. Ne možeš izvući maksimum. Najbolje ti je da uzmeš dr evo kit. Njega možeš voziti na zx. On je najbolji za ugodnu gradsku voznju
avr freak:
Naravno da na zx možeš staviti kit, super bude i to ali yasuni će tu bolje potegnuti.
Zake žuti? pa zato jer govorim iz nekog svog iskustva i oni su mi bili najbolji omjer onoga kaj sam htel. Naravno svatko
preferira drugačiju vožnju pa si bude stavil onda kako njemu odgovara. Dakle možeš onda i probati sa serijskim čisto da
vidiš ili poslušaj Tomi-a ako ne želiš da ti se skuter dere jer sa žutima će kretati visoko a postepeno sa svakom bojom niže
na sve nižim. Ako si naručio komplet fedriča imat ćeš ma poleđini paketa koji ti na koliko kreču. Igraj se sa tim dijelom.
Ako imaš 5,0g rolice onda ne moraš dirati njih, pogledaj čisto u kakvom su stanju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju