Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ozljeda tetiva?
balki:
Misic i tetive podlaktice vuku saku i prste. Ako su bile skroz prekinute i sastavljali su ih sivanjem ja bi rekao ovako nestrucan i odoka mjesec imobilizacije i previjanja i vadjenja konaca vanjskih, nakon mjesec i pol razgibavanje. Onda mj dana fizikalna pa dalje pomalo... 90% oporavka nakon 6 mjeseci. 98% nakon 12 mj.
VEPAR:
4ili 5 tetiva je bilo skroz prerezano i dio mišića imam 20 šavova i sad nosim dinamićku udlagu! Za nokte svih 5 prstiju su mi moment ljepilom zaljepili metalne kopce i prcvrstili ih gumicama tako da mogu stiskat prste a te gumice ih vracaju u početni položaj!
balki:
Ajde sretno sa oporavkom, slusaj doktore i pomalo. Izvjestavaj nas da Mojskuter konzilij moze pratit oporavak :icon_thumright:
dinoant:
pozz
imao sam i ja isto tako meni su busili nokte da mi ucvrste te gumice 5 tjedana ti trebaju te gumice biti na ruci ja skinio nakon 3 i samo polako bez forsiranja nakon 5 tjedana stisni zube i istezi do granice boli pazi da ne pretegnes pa sve jace i jace natezi prste kako bi mogao razgibati i rastegnuti te tetive fizio mi je preporucio samo nemoj dozvoliti da ti ostanu tako kada vratis funkciju ruke orijentiraj se na drugu da mozes isto ko i na njoj onda tek pocinjes sa jacanjem ruke koja se opustila u odnosu na drugu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju