Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 ---> SR70

<< < (7/10) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 22 Travanj, 2016, 15:06:07 ---Slozio sam sve gore,rolice 5,7g,bijeli federi kvacila,ljubicasti centralni..nekako mi je u startu nikakav tek od 30-40 uhvati ide kako treba,neznam sto bi moglo bit  :icon_scratch:
Serafic smjese sam probao odvrnut 2-3 kruga od serijskog kako ide i opet isto,limic sa karba je skinut. Malossi spuzva je u airboxu.

--- Kraj citata ---

koja je dizna unutra?

aragonY:
Šta je to po svjećici kao paučina hahaha probaj malo lakše rolice ako mu treba vremena da se razvrti..

aragonY:
Na kojem je sad? Na treći probaj, ne može ti se preko foruma štelati skut, moraš nešto i isprobati.
Imaš 1000 postova valjda si dosad nešto sam naučio uraditi :icon_scratch:

aragonY:
Na prvi od zašiljene strane igle? Ako je tako onda ti je vjerovatno previše goriva pa zaljeva na početku i zato ne ide već trokira dok ne proguta višak, jesi probao za zub-dva manje?

Sad vidim da si i remen mijenjao, da nisi možda kupio širi?

JosipMarijanovic:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 22 Travanj, 2016, 18:27:52 ---Vratio sam na prvi odozdo,probao sam sa rolicima laksim opet isto,sa centralnim opez isto  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

probaj na najgornji staviti, da igla bude dole. koliko km ima svjecka? na novim svjeckama se nemoze stelati..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju