Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 ---> SR70

<< < (5/10) > >>

JosipMarijanovic:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Veljača, 2016, 10:15:19 ---Onda ako budem slago ostavit cu u orginalnu remen i kvacilo,osim centralnog. Jel bi mi netko znao rec u cemu je razlika u auspuhu za piaggio lc i apriliu jer sam prije bio zvao par dobavljaca za auspuhe i uvjek je bio problem kao nepase na aprili kod grane dole nesto pa mi nije jasno sto moze stvarat problem,radi toga i nisam stavljao spuh jer uvjek je trebalo čekat 15-20 dana dok se naruci i dok dođe..znaci jel moram trazit auspuh bas za apriliu factroy ili pase sa ostalih pia motora naravno lc.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Sto nije aprilia factory verzija sa direktnim ubrizgavanjem?  Bila je jedna tema ovih dana o apriliji i spuhovima kako yasuni r zapinje. Razlika je u nosacu samo tj distancama.

boulybox:
Imo sam ja taj problem al malo se poigras s distancama(piksama) nosaca.  Ja sam pikse na 45mm digo na 55mm i to je sad metak al dosta blizu ti dode grana auspuha do nosaca masine

avr freak:
pucaj koje hoćeš, meni nikad nisu žuti smetali. Nek se vrti.

avr freak:
tako je

Tomi_ZG:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 18 Travanj, 2016, 18:56:32 ---Znaci zute je najbolje stavit ako oces max izvuc iz navedenog gore?  :hello:

--- Kraj citata ---
Žute je najbolje stavit ak hoćeš skurit zvono

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju