Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR50 ---> SR70
SF2 Freak:
Tak lijepo se vozim. Bolja krajnja , uzdam se u sebe i svoje okretanje glave.
zvonkec92:
multivar + yasuni r
JosipMarijanovic:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 23 Kolovoz, 2015, 19:36:41 ---Sta nije yasuni r ipak malo prejaki auspuh za mrtvu serijalu? :icon_scratch: Gledao sam malo onaj Giannelli Rekord cini mi se oke auspuh samo neznam koja solucija bi najbolje isla u nekoj kombinaciji uzevsi u obzir da nezelim kitat skuter nego natrpat gore neki auspuh,variomat aftermarket i eventualno kvacilo sto podrazumjeva naravno i zvono kvacila i neki am remen pa dajte ako ima neko provjereno dobru kombinaciju da sljaka odlicno nek napise jer mi se neda stelat i igrat se s tim na apriliji jer planiram uskoro slagat neki projektić pa ovaj da bude zdrav :toothy11:
Cirka na raspologanju oko 2500kn :happy3:
--- Kraj citata ---
uzmi rekorda, multivar, ljubicasti centralni i preporodit ce se
Macak sf:
Yasuni r + multivar + ljubicasti centr. + s6 kuplung + s6 zvono(iako moze i serijski kuplung sa bijelim federima) + 65 dizna bez limica eto tu kombinaciju ja imam i prezadovoljan sam...
avr freak:
dobiješ ali se treba još sa time poigrati. Napisat će ti dečki koje ti je najbolje staviti kad setup odrediš točno.
Fedriče i rolice koje dobiš sa spuhom nemoj opće pokušavati staviti gore.
Javi se tu na webshop i napravit će ti oni ponudu, sve što trebaš dobiješ i vidiš koliko košta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju