Mislin da san vise dosadija sebi i drugima oko ovog gusenja i nadan se da mi je ovo zadnja tema sta se ovog tice.
Vec san se raspitiva i cita tu po forumima u vezi tog gusenja i slicno al nisan bas nasa jneki konkretan odgovor sta bi odgovaralo ovom mom slucaju.
Vec san rijesava ovaj isti problem i opet se pojavija ne dugo nakon popravljanja i steljanja..
Znaci problem je u tome sta kad dan pun gas cin upalin motor on se ugusi bez da krene i onda se ugasi u roku 2sekunde, jedino moze krenit tako da mu dan gas pa pustin i onda opet dan pun gas i motor ide ko metak ili ako mu dajen pomalo gasa. Isto tako cini mi se da je isti problem s tin sta nmgu upalit motor a da mu ne dan odma gasa dok ga iden zakurblat, inace se upali, odradi 1sekund i ugasi se.. Zanima me u cemu je onda problem, izgleda ko da ima malu kompresiju tj onaj podtlak unutar cilindra. Do cega to moze bit?
Skuzija san i sad kad skinija auspuh da je malo probijen i da je brtva malo otisla tako da cu to morat minjat i auspuh zakrpat ovih dana.
Na njemu je dizna 68, karb delorto 17.5, auspuh arrow, airbox prociscen, spuzva isto tako, prirubnica nova, semeringe iman nove tako da cu prominit i njih mada mi se cini da ne pusta nigdi na njima..
I evo slika bloka motora, slikano s donje strane. Jel za ovo crno ulje ispod bloka kriva ta brtva auspuha ili nesto drugo? Jel moguce da zbog te brtve motor ne prima taj puni gas odma na startu tj ugusi se?
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]