Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SR 70 by HoX

(1/5) > >>

HoX-Sr:
imam viska vremena pa da i ja otvorim svoj topic o skutu....

bilo je to prije 2 god kad je SRka dosla kod mene , razjebana maximalno , u poluvoznom stanju... struja,namotaji,magnet...

cijena je bila sitnica pa sam zato i uezo...od dijelova je gore bio malossi sport ,top radilica, dellorto19 ,shoot , plinski top amortizer, top variomat,delta,malossi usis...

SR je dosao u subotu predvecer a u nedjelju se desilo ovo   

znaci sve dolo , masina u dijelove i sve ponovno , takodjer i plastike , pokitat koje treba , smirgl u ruke i deri....
prvo se polakirala rama u perla plavu ..
pa su na red dosle felge ...

dugo se razmisljalo ovo boje...bilo je svega al na kraju sam uzeo perla crnu s gti-a a naranđasta je s lamba...lakiranje me ispalo oko 1000kn od toga samo boja 100e..doma sam lakirao...ispalo je predobro bez curaka i slicno...sjaji se ko pesja jajca  ;D ...idemo dalje..

u medju vremenu se u garazi sarafilo i testiralo, struja napokon proradila kako treba, motor se vrti ko formula  :)
radilo se oko tjedan i pol -dva svaki dan od nekih 5 popodne do 11-12navecer ...muke i znoja koliko hoces al nije mi zalo ni malo  :headbang:

HoX-Sr:

polako zavrsni radovi , lagano sarafljenje i uzivancija :)

e sad plastike...nisam htio nista preextra, diskretno ne se udaljiti previse od serijale al da lici na nesto, tako je odluka pala da prednja maska ide u 2 kombinacije...

bilo je tu jos svega , prigusivac sam dao raditi od inoxa, kemijano je malo po kanalima i tako...sve u svemu ovo je na grubo sta imam za pokazati...ima tu jos puno posla , prvi je rad na undertailu i nabaviti usisnike....

vjerojatno sam neke stvario zaboravio ipak je prosla vec godina dana ali ako nekoga nesto zanima samo nek pita..komentari dobrodosli  :headbang:

crogenie:
Svaka cast. Vrlo uredno, a boja mi se full sviđa i dobro si ga polakirao. :icon_thumright: Lijepa SR-ka.

master_o_fight:
ok je :happy3:

MaLi_OdvALjivAc:
da, vec sam ga hvalio, odlican skut!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju