Općenito > Trgovine

Tapeciranje sjedala za skutere, gdje, kuda, kamo?

<< < (7/8) > >>

Corector:
Kad tapecirung ostari, onda i otvrdne povrsina. Nevjerojatno je koliko sjedalo bude udobnije samo izmjenim tapecirunga, a kamoli kad se i spuzva odradi. Spuzva je inace skupa, jbg. A presvlacenje sjedala obicno kosta oko 250kn u Zagrebu, ali i bude dobro odradjeno. Recimo ja sam nosio u Vitrum na Remizi.

Poggiali:
jel im mozes rec tipa, hocu 1cm deblje sve?

Corector:

--- Citat: Poggiali - 31 Svibanj, 2021, 03:01:13 ---jel im mozes rec tipa, hocu 1cm deblje sve?

--- Kraj citata ---

Sogurno da moze, al spuzva dize osketno cijenu. Treba se raspitati, nisam jos apgrejdao sjedalo, makar bi volio. Jer sam stalno mislio da to tako mora bit, a cesto imamo kamenjare i fulana sjedala.

BP:
Za tapeciranje se slobodno javite na 095/819-5834 Domagoj. Čovjek je u Zagrebu, kod Črnomerca.

Može napraviti od raznih uzoraka sa šavovima (kockice, rombovi...) do običnog tapeciranja. Radili smo prije nekih 12 godina zajedno, isfuravali te kockice na sicevima, pol kvarta je to tad imalo :)

Volane za aute radi na vrhunskoj razini, tu je baš maher :)

DNKZ:

--- Citat: BP - 31 Svibanj, 2021, 09:31:59 ---Za tapeciranje se slobodno javite na 095/819-5834 Domagoj. Čovjek je u Zagrebu, kod Črnomerca.

Može napraviti od raznih uzoraka sa šavovima (kockice, rombovi...) do običnog tapeciranja. Radili smo prije nekih 12 godina zajedno, isfuravali te kockice na sicevima, pol kvarta je to tad imalo :)

Volane za aute radi na vrhunskoj razini, tu je baš maher :)

--- Kraj citata ---
potvrđujem 👍

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju