Općenito > Trgovine

Tapeciranje sjedala za skutere, gdje, kuda, kamo?

<< < (5/8) > >>

ditek:
Neki dan sam se raspitivo u vitrumu pa veli 200-250 kn presvlacenje sica na zipu..  :dontknow:

balki:
Ja sam ICE-a presvlacio u Vitrumu. Dve vrste materijala i crveni konac. Ispalo je jako ljepo. Problem je bio sto je originalan tapicirung bio ljepljen za spuzvu la su samo stavili presvlaku preko svega. Radi toga se nova presvlaka "sklizala" po donjoj originalnoj.
Znaci ili ukloniti staru presvlaku kakogod, ili obavezno staviti ljepilo izmedju

tinizg01:

--- Citat: balki - 23 Veljača, 2017, 16:27:56 ---Ja sam ICE-a presvlacio u Vitrumu. Dve vrste materijala i crveni konac. Ispalo je jako ljepo. Problem je bio sto je originalan tapicirung bio ljepljen za spuzvu la su samo stavili presvlaku preko svega. Radi toga se nova presvlaka "sklizala" po donjoj originalnoj.
Znaci ili ukloniti staru presvlaku kakogod, ili obavezno staviti ljepilo izmedju

--- Kraj citata ---

Lijepilo nece pomoci izmedu. S vremenom ce od sila ljepilo popustiti. Najsigurnije je skinuti staru presvlaku.

tinizg01:

--- Citat: ditek - 21 Veljača, 2017, 15:02:46 ---Koja je cijena cca za sic bez šavova znaci samo nova presvlaka?

--- Kraj citata ---

Oko 300kn.

steeef:

--- Citat: tinizg01 - 25 Veljača, 2017, 10:25:50 ---
--- Citat: ditek - 21 Veljača, 2017, 15:02:46 ---Koja je cijena cca za sic bez šavova znaci samo nova presvlaka?

--- Kraj citata ---

Oko 300kn.

--- Kraj citata ---

skupo :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju