Općenito > Propisi

registracija

<< < (2/2)

Corector:
Ovi u stanici za teh. pregled uzimaju naknadu za izdavanje prometne i tablice, za auto je oko 150-200kn, a za skut isto nesto uzmu.

roc:
Možeš dobiti tablicu i na policiji, te i prometnu i sve, usput na policiji može i svake godine produžit prometnu(jeftinije je za 100kn)
Osiguraš motor, obaviš tehnički i na stanici za tehnički još uzmeš naknadu za okoliš i tu ti završava posao na stanici.
Odeš u policiju, platiš cestarinu i naknade za tablicu, te 30kn biljega za produženje prometne.
Ne moraš dva puta do stanice, a iduće godine za 30kn biljega ti produže prometnu u policiji, na tehničkom uzmu 130kn za istu stvar, samo ne čekaš.

FiĆo123:
Hvala puno na informacijama!  :headbang:

3alfa3:

--- Citat: roc - 11 Kolovoz, 2015, 20:56:55 ---Možeš dobiti tablicu i na policiji, te i prometnu i sve, usput na policiji može i svake godine produžit prometnu(jeftinije je za 100kn)
Osiguraš motor, obaviš tehnički i na stanici za tehnički još uzmeš naknadu za okoliš i tu ti završava posao na stanici.
Odeš u policiju, platiš cestarinu i naknade za tablicu, te 30kn biljega za produženje prometne.
Ne moraš dva puta do stanice, a iduće godine za 30kn biljega ti produže prometnu u policiji, na tehničkom uzmu 130kn za istu stvar, samo ne čekaš.

--- Kraj citata ---

Tocno.
SAmo je pitanje jel ti se gubi vrijeme na muriji ako si iz ZG gdje se satima ceka.....  :icon_thumright:
Meni je to muka pa platim harac kojeg STP forsira

roc:
Naravno da je više vremena, ja ga imam pa čekam na policiji ili dođeš rano ujutro, pa si gotov za cca 1h il manje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju