Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
dvoumica-218 malossi ili cuveni KB 278?
firkefica:
dakle dvoumim se izmedu navedenih stvari u naslovu...
vec vidim da ce biti havarije cim se spominje kubler
ali posto su mi na polini 209 propisale karike, a njih je ocito teze nabavit od ocekivanog... oboje od navedenih je plug n play (bar malossi), ali s 218 mallosi nema zajebancije toliko
e sad, kj bi jos trebalo uz kubler osim seta dihtunga i koji bi majstor to mogao uskladit ili dati savjet oko rastavljanja i sklapanja blokova
oeckujem odgovore i savjete onih koji su culi ili imali iskustva s kublerom
hvala :hello:
EdoSP:
Ne vjerujem da je iko imao KB278 na forumu, osim onog decka iz Splita. Moj savjet, kad se vec trosis, trosi se do kraja. :icon_biggrin:
firkefica:
uzeo bi ja njega odmah, ali placa trenutno nije tolko velika da se odjednom uzme :icon_biggrin:
dobro ide KB na rate, lako je rastepst blokove po pola, ali kako slozit, na sto se treba pazit, nije ko 2t da stavis radilicu i bok
neki konkretni savjet... te mrtve karike za polini nema nigdje za uzet vec 6 tjedana pa moram o ovom dvoje mislit
firkefica:
nitko nista nezna? :dontknow:
Josip-98:
Ko je to u splitu ima kublera, aj da cujen. Bilo je tema legenda mali milion kako su naruceni pa su problem carine, mislin da ces savjet dobit tek kad posaljes sliku svog kublera, ali ne savjet od njih nego od tebe kako ide itd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju