Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Luna Stunt???

(1/15) > >>

Matej:
oprostite ak je vec bilo spominjano, ali jel je uopce moguce stuntat sa lunom, tj kako je dic na zadnji. pokusavam al nejde nikako, prekljucer sam malo preforsirao pa sam zavrsio na podu, dal mi moze molim Vas netko dat nekakve niti vodilje za pocetak kako ju dic na zadnji ili prednji, nema snage nikako al ako ide baotianer ide i luna. samo kako???

RimSo:

--- Citat: Matej - 22 Rujan, 2008, 22:13:01 ---oprostite ak je vec bilo spominjano, ali jel je uopce moguce stuntat sa lunom, tj kako je dic na zadnji. pokusavam al nejde nikako, prekljucer sam malo preforsirao pa sam zavrsio na podu, dal mi moze molim Vas netko dat nekakve niti vodilje za pocetak kako ju dic na zadnji ili prednji, nema snage nikako al ako ide baotianer ide i luna. samo kako???

--- Kraj citata ---

Znanje i umijeće svo carstvo svijeta..

A da li ti Luna ima dobar start i trzaj da bih je mogao lakše dignuti..ja sam takođe imao sve predispozcije da do skora dignem svoj MBK al tek u vožnji malo uspijem jer je mašina u qrcu bila..sad kako idu nove rolne i remen kao sajla od gasa koja mi je non stop pucala pri trzaju očekujem malo više uspjeha..inače rekorrd je 3m.. :toothy9:

Matej:
 da al kako? sjednem iza pa skocim na sic il vile nabijem??? skuter nema bas dobar start...

te-te-ac:
ovako  :icon_thumright:

samo napred ...

:headbang: :binkybaby: :toothy10:

dino_sk:
 koji ovo car s lunom  :toothy12: :toothy12: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju