Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Dodo NrG MC2

<< < (2/8) > >>

2TDottore:

--- Citat: Shiltac - 22 Rujan, 2008, 23:02:20 ---evo jedan NRG.. Najbolji i najljepši koji sam ja u životu vidio... uradio ga je jedan slovenac... ima 82 stranice projekta.. mislim da je bio drugi na onom susretu na ptuju... zakon NRG... lik ga je jebeno uradio! malo je puno za čitanje, ali si barem slike pogledaj...

http://www.eumoto.net/component/option,com_smf/Itemid,112/topic,11242.0

i imaš moj nrg mc3 projekt, al sam ja daleko od ovog slovenca...

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5031.0

--- Kraj citata ---

Odlicno ga je slovenac slozio samo mi se ne svidja ona tamno narancasta boja u kombinaciji sa bijelom.Svjetlija narancasta bi bila puno bolja u kombinaciji sa bijelom.Al inace sve drugo je  :icon_thumright:

PrO_NRG_mc2:
glete sve se najde to sam od malo daljeg susjeda kupio imo ga je jedno godinu dana pa ga je rasturio zato i jesu maske povezane zicom

a jel zna neko ono s deklom??

nece bit tamna narandasta vidio sam to kod nekog s foruma koji ima nrg powera u avataru jel ima on mozda kak je radil??

2TDottore:

--- Citat: PrO_NRG_mc2 - 22 Rujan, 2008, 23:20:56 ---glete sve se najde to sam od malo daljeg susjeda kupio imo ga je jedno godinu dana pa ga je rasturio zato i jesu maske povezane zicom

a jel zna neko ono s deklom??

nece bit tamna narandasta vidio sam to kod nekog s foruma koji ima nrg powera u avataru jel ima on mozda kak je radil??

--- Kraj citata ---

ma lako za plastike.bitno da je sve drugo kolko tolko uredu.Ali 500kn.Jos samo reci da je regan godinu dana i da je bio puni tank benzina i ulja.  :laughing7:

pitaNS:
i nemoj reći da je ukraden....

PrO_NRG_mc2:

--- Citat: pitaNS - 23 Rujan, 2008, 09:05:40 ---i nemoj reći da je ukraden....

--- Kraj citata ---

ne ni ukraden ni regan al bit ce za godinu dana a masinu cu uskoro srediti

al rezervar je bil napola pun a ulje skroz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju