Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zacepljena wc skoljka
Corector:
Pukla mi je sajla a skoljka zacepljena na najjace. Molim vas za savjet, i dal postoji neka kemija da to rijesi, pokusao sam sa onim mr. Muscleom ali nista. Jel igra kakva kiselina, luzina pomjesana sa solnom? Benzin nafta bilo sto nisam u mogucnosti naci bilo kakvo drugo rijesenje a hitno mi je!!
Isao bih traziti i kucati na vrata frizeru za vodikov peroksid ps da ga pomjesam sa solnom samo ne znam hoce li razjebati spojeve cijevi i brtve posto jede bakar i aluminij
JogFromYamaha:
posudi sajlu ili se igraj na udar s onim cudom sto napumpas stavis na skoljku i on okine zrak
ako to nemas nalijes 20cm vode i s cetkom za vc stohas nutra tako da nabijas vodu kroz sustav
ta kemija je vise za "odrzavanje" odstopanosti nego za odstopavanje dok se vec desi
Corector:
Vec se desilo jednom i sad opet, zastopa se cijev negdje na 5-6m duzine nemre je bog procepit a nedjelja je nigdje nikog. Bacao bi one male petarde da imam :toothy12:
ditek:
:icon_thumright:
Jurich:
ja sam imao takvih problema
jednom sam imao veće začepljenje i kupia sam par sredstava za očepljivanje. uliješ ih u školjku i ostavis cijelu noć i ispereš sa vrućom vodom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju